2n Rallye Clàssic Girona – Anul·lacio

Degut a les noves restriccions anunciades avui per la Generalitat de Catalunya i el Procicat, per intentar combatre la epidèmia de COVID19, malauradament, aquest Comitè Organitzador es veu en l’obligació d’anul·lar el 2n Rally Clàssic Girona.
El Comitè Organitzador retornarà, per transferència bancària, l’import de les inscripcions que ja hagin estat formalitzades i pagades.
Esperant poder organitzar la prova el proper any 2021, cuideu-vos.

Copa Clàssics Països Catalans – Reglament 2020-21

L’anulació, per motius sanitaris, d’algunes de les proves programades per la 1a Copa Clàssics Països Catalans, ha portat a reorganitzar el campionat.
El nou calendari amplia el nombre de proves a 8, que es disputaran aquest 2020 i el 2021, afegint, a les ja previstes del Rally d’Hivern, els Carrilets, Sant Joan i el Clàssic Girona, el Boucle du Vallespir Rousillon.
En aquesta entrada hi teniu el nou reglament en català i en francès.

Rally Montecarlo Citroën c3R5

Los Citroën C3 R5 han demostrado un alto nivel de competitividad a lo largo del legendario y difícil Rally de Montecarlo que se ha disputado este fin de semana. 5 equipos entre el “TOP 5” de la clasificación RC2 y 2 Citroën en el “TOP 10” de la clasificación general del rally, lo que ha supuesto un excelente inicio de temporada en este mundial en el que Citroën Racing ha reforzado su programa de competición clientes.
Eric Camilli/FX Buresi (Saintéloc Racing) han dominado el rally de principio a fin, sorteando todas las trampas del Montecarlo. Los franceses se han impuesto en la categoría RC2 y WRC3 con menos de 40 segundos de ventaja sobre el equipo noruego de Mads Østberg/Torstein Eriksen (PH Sport), que han ganado brillantemente la categoría WRC2, la cual han dominado a lo largo del fin de semana.

1r Rally Clàssic Girona – Ampliació tancament d’inscripcions

Com que encara ens queda “espai lliure” sobre les nostres previsions d’horari d’ocupació de les carreteres, hem decidit ampliar el termini d’inscripcions fins el dijous, dia 14, a les 20 hores.
A més, oferim la possibilitat a qui vulgui fer, com a ruta turística no competitiva, el mateix recorregut del rally, amb un rutómetre professional i controls de pas, per comprovar que ho heu fet bé, un preu de 20 €, amb l’esmorzar inclós. Si també voleu quedar-vos a sopar, amb en Salvador Servià i l’Agustinet Boix, el preu és de 50 € (amb els dos sopars).
Si us hi voleu apuntar, opliu el full d’inscripció i en el correu de confirmació hi feu constar que és només per “Ruta rurística”.

El motor en Català