Copa Clàssics Països Catalans – Reglament 2020-21

L’anulació, per motius sanitaris, d’algunes de les proves programades per la 1a Copa Clàssics Països Catalans, ha portat a reorganitzar el campionat.
El nou calendari amplia el nombre de proves a 8, que es disputaran aquest 2020 i el 2021, afegint, a les ja previstes del Rally d’Hivern, els Carrilets, Sant Joan i el Clàssic Girona, el Boucle du Vallespir Rousillon.
En aquesta entrada hi teniu el nou reglament en català i en francès.

Rally Montecarlo Citroën c3R5

Los Citroën C3 R5 han demostrado un alto nivel de competitividad a lo largo del legendario y difícil Rally de Montecarlo que se ha disputado este fin de semana. 5 equipos entre el “TOP 5” de la clasificación RC2 y 2 Citroën en el “TOP 10” de la clasificación general del rally, lo que ha supuesto un excelente inicio de temporada en este mundial en el que Citroën Racing ha reforzado su programa de competición clientes.
Eric Camilli/FX Buresi (Saintéloc Racing) han dominado el rally de principio a fin, sorteando todas las trampas del Montecarlo. Los franceses se han impuesto en la categoría RC2 y WRC3 con menos de 40 segundos de ventaja sobre el equipo noruego de Mads Østberg/Torstein Eriksen (PH Sport), que han ganado brillantemente la categoría WRC2, la cual han dominado a lo largo del fin de semana.

1r Rally Clàssic Girona – Ampliació tancament d’inscripcions

Com que encara ens queda “espai lliure” sobre les nostres previsions d’horari d’ocupació de les carreteres, hem decidit ampliar el termini d’inscripcions fins el dijous, dia 14, a les 20 hores.
A més, oferim la possibilitat a qui vulgui fer, com a ruta turística no competitiva, el mateix recorregut del rally, amb un rutómetre professional i controls de pas, per comprovar que ho heu fet bé, un preu de 20 €, amb l’esmorzar inclós. Si també voleu quedar-vos a sopar, amb en Salvador Servià i l’Agustinet Boix, el preu és de 50 € (amb els dos sopars).
Si us hi voleu apuntar, opliu el full d’inscripció i en el correu de confirmació hi feu constar que és només per “Ruta rurística”.

1r Rally Clàssic Girona – Sopar

Al finalitzar el Rally, a les 21:30, es farà un sopar en el Pavelló Polivalent amb:

  • Entrants, pa amb tomata, embotits
  • Graellada de carn amb patata al forn
  • Flam
  • Pasta fullada , ratafia i beures
  • El sopar comptarà amb la presència de Salvador Servià i l’Agustinet Boix i és gratuït pels participants del rally.

    Per qui vulgui venir al sopar i no estigui inscrit, el preu és de 20 euros i cal ompli el comprovant que teniu a la web i ens el faci arribar junt amb el comprovant d’ingrés

    El motor en Català