SoftPRv4 (Software Pista i Rallye) és un programa que permet gestionar proves en circuits d’slot que disposin de comptavoltes DS003, DS030 i DS300 (a partir de la versió 4.2.4 també per DS200) amb el cable de connexió que subministra la pròpia marca, i que connecta els comptavoltes amb l'ordinador mitjançant el port sèrie RS232.

Permet realitzar tant proves no competitives: entrenaments i entrenaments lliures, com competitives: entrenaments oficials, SuperPole i curses. En les proves no competitives comptabilitza el total de voltes de cada pista i mostra el llistat dels temps de totes les voltes que ha completat cada pista.

Les proves competitives es poden dividir en diferents sèries (conjunt de participants que competeixen alhora), i cada sèrie es composa de diferents mànigues (temps entre dues aturades de corrent per realitzar el canvi de pista). En tot moment es disposa de la classificació actual de la sèrie i el volta a volta dels participants.

Un cop ha finalitzat la màniga es pot consultar qualsevol tipus d'informació: llistat dels temps de cada volta, classificacions per pistes, per mànigues, conjuntes de diferents sèries... A més, és possible exportar en format de text tota aquesta informació.

Els menús i l'ajuda del programa estan disponibles en català i castellà. La versió que es pot descarregar és completa en el seu funcionament, l'única limitació és el màxim número de pistes configurable: quatre. Per augmentar aquest límit a 64 cal registrar, gratuitament, el programa.

Per registar el programa, més informació o resoldre dubtes: slot(arroba)pista-i-rallye.com