Mostra totes les entrades de Miquel Sararols

2n Rallye Clàssic Girona – Inscripcions

A data d’avui s’obre el període per formalitzar les inscripcions al 2n Rally Clàssic Girona. Per fer-ho cal:

– Omplir el formulari d’inscripció i les declaracions de COVID (Conductor i Navegant).
– Fer una transferència a favor de Pista i Rally amb l’import de la inscripció.
– Enviar el formulari d’inscripció, les dues declaracions RISC-COVID i el comprovant de la transferència a rallye@pista-i-rallye.com.

Recordar que, per alleugerir al màxim els tràmits de les Verificacions Administratives, agrairíem que junt amb el formulari i les declaracions RISC-COVID s’adjuntin el permís de circulació, l’assegurança obligatòria i l’ITV del vehicle, així com el carnet de conduir del Conductor.

Copa Clàssics Països Catalans – Reglament 2020-21

L’anulació, per motius sanitaris, d’algunes de les proves programades per la 1a Copa Clàssics Països Catalans, ha portat a reorganitzar el campionat.
El nou calendari amplia el nombre de proves a 8, que es disputaran aquest 2020 i el 2021, afegint, a les ja previstes del Rally d’Hivern, els Carrilets, Sant Joan i el Clàssic Girona, el Boucle du Vallespir Rousillon.
En aquesta entrada hi teniu el nou reglament en català i en francès.

Rally Montecarlo Citroën c3R5

Los Citroën C3 R5 han demostrado un alto nivel de competitividad a lo largo del legendario y difícil Rally de Montecarlo que se ha disputado este fin de semana. 5 equipos entre el “TOP 5” de la clasificación RC2 y 2 Citroën en el “TOP 10” de la clasificación general del rally, lo que ha supuesto un excelente inicio de temporada en este mundial en el que Citroën Racing ha reforzado su programa de competición clientes.
Eric Camilli/FX Buresi (Saintéloc Racing) han dominado el rally de principio a fin, sorteando todas las trampas del Montecarlo. Los franceses se han impuesto en la categoría RC2 y WRC3 con menos de 40 segundos de ventaja sobre el equipo noruego de Mads Østberg/Torstein Eriksen (PH Sport), que han ganado brillantemente la categoría WRC2, la cual han dominado a lo largo del fin de semana.