Mostra totes les entrades de Miquel Sararols

2n Rallye Clàssic Girona – Canvi de data

Problemes amb els permisos ens han portat a modificar la data de celebració del 2n Rallye Clàssic Girona que canvia del 6 de novembre al 4 de desembre.

Aquells que ja heu formalitzat la inscripció, que podeu consultar en l’entrada anterior, cal que, tan aviat com sigui possible, ens comuniqueu si la manteniu per participar al rallye en la nova data o l’anuleu per tal que us sigui retornat l’import.

2n Rallye Clàssic Girona – Inscripcions

A data d’avui s’obre el període per formalitzar les inscripcions al 2n Rally Clàssic Girona. Per fer-ho cal:

– Omplir el formulari d’inscripció.
– Fer una transferència a favor de Pista i Rallye amb l’import de la inscripció.
– Enviar el formulari d’inscripció i el comprovant de la transferència a rallye@pista-i-rallye.com.

Recordar que, per alleugerir al màxim els tràmits de les Verificacions Administratives, agrairíem que junt amb el formulari s’adjunti el permís de circulació, l’assegurança obligatòria i l’ITV del vehicle, així com el carnet de conduir del Conductor.

1r Rallyesprint Calafat

El proper dissabte 17 d’abril, en el circuit de Calafat, V-Line Racing Club Esportiu (V-Line Org.) organitza el 1r Rallyesprint Calafat, puntuable pel Trofeu de Catalunya de Rallysprints de la FCA.
La prova constarà de dues passades, a dos trams diferents, completant 32,51 km cronometrats i està oberta tant a participants de velocitat com de regularitat.

Més informació: http://www.vlineorg.com/ca/rallysprint-calafat/informacio

1r Rallyesprint RACC Circuit de Barcelona-Catalunya

El proper dissabte 19 de desembre, organitzat pel RACC i el Circuit es disputarà el 1r Rallyesprint RACC Circuit de Barcelona-Catalunya.
La prova constarà de tres passades a un tram mixt de 11 km, per completar-ne un total de 33. Els cotxes passaran per parts del traçat de fórmula 1, de forma similar com es va fer en les edicions del 1993 i 1995 del Rallye Catalunya Costa-Brava.
Per raons sanitàries, la cursa serà a porta tancada i part dels ingressos es destinaran a la Marató de TV3 d’enguany.

Més informació: http://motorsport.racc.cat/rallysprint-racc/

2n Rallye Clàssic Girona – Anul·lacio

Degut a les noves restriccions anunciades avui per la Generalitat de Catalunya i el Procicat, per intentar combatre la epidèmia de COVID19, malauradament, aquest Comitè Organitzador es veu en l’obligació d’anul·lar el 2n Rally Clàssic Girona.
El Comitè Organitzador retornarà, per transferència bancària, l’import de les inscripcions que ja hagin estat formalitzades i pagades.
Esperant poder organitzar la prova el proper any 2021, cuideu-vos.

Copa Clàssics Països Catalans – Reglament 2020-21

L’anulació, per motius sanitaris, d’algunes de les proves programades per la 1a Copa Clàssics Països Catalans, ha portat a reorganitzar el campionat.
El nou calendari amplia el nombre de proves a 8, que es disputaran aquest 2020 i el 2021, afegint, a les ja previstes del Rally d’Hivern, els Carrilets, Sant Joan i el Clàssic Girona, el Boucle du Vallespir Rousillon.
En aquesta entrada hi teniu el nou reglament en català i en francès.